I samarbeid med kriminalomsorga og Fylkesmannen i Hordaland, inviterer Ungt entreprenørskap for tredje gang til nasjonal konkurranse innanfor innovasjon, entreprenørskap, kreativitet og nyskaping. Innovasjonscampen arrangerast i år frå 05. mars til 19. mars 2018.

I har vi fått med oss nye oppdrag frå tre ulike oppdragsgivarar. Desse er; Askim frukt- og bærpresseri, Ungt entreprenørskap Østfold og FN-sambandet. Dei har alle utforma eit oppdrag som skal kunne utfordre både kreativitet, samhandling og kompetanse om omverda. Det er ein konkurranse med premiar innanfor fleire ulike kategoriar. Nytt av året er at alle fengsel kan bidra med opp til to av dei tre oppdraga.

 

Kvifor delta i Innovasjonscampen 2018?

Her er nokre tilbakemeldingar frå tidlegare år:

  • «Entreprenørene fikk i tilbakemelding fra arbeidsdriften at vår forretningsplan for verkstedet var, uansett plassering i konkurransen, en vinner for dem - og da er det verdt all innsatsen.»
  • “Ukas morsomste oppgave”
  • «…her ligger masse positiv energi og venter. Vi håper det blir fremtidige konkurranser. Skolen setter stor pris på å få delta sammen med betjentene - vi har mye å lære av dem. Konkurransen ga oss en samarbeidsarena og et dytt i riktig retning!»

 Eiga påmelding til mictho4@ostfoldfk.no innan 01. mars 2018.