Invitasjon til innovasjonscamp 2020

I samarbeid med kriminalomsorga, Fylkesmannen i Vestland og Ungt entreprenørskap inviterer opplæringssenteret Indre Østfold fengsel for femte gang til nasjonal konkurranse innanfor innovasjon, entreprenørskap, kreativitet og nyskaping. Utsatt frist for påmelding 1. september 2020, oppstart 7. september 2020.

Innovasjonscampen arrangerast i år frå 7. september til 21. september 2020. Oppdraga er utforma slik at dei skal kunne utfordre både kreativitet, samhandling og kompetanse om omverda. Det er ein konkurranse med premiar innanfor fleire ulike kategoriar. Kvart fengsel kan bidra med eit bidrag til dei to oppdraga. Oppdraga blir sendt ut den 7. september 2020. 

Kvifor delta i Innovasjonscampen 2020

Her er nokre tilbakemeldingar frå tidlegare år:

  • «Entreprenørene fikk i tilbakemelding fra arbeidsdriften at vår forretningsplan for verkstedet var, uansett plassering i konkurransen, en vinner for dem - og da er det verdt all innsatsen.»
  • “Ukas morsomste oppgave”
  • «…her ligger masse positiv energi og venter. Vi håper det blir fremtidige konkurranser. Skolen setter stor pris på å få delta sammen med betjentene - vi har mye å lære av dem. Konkurransen ga oss en samarbeidsarena og et dytt i riktig retning!»

 Eiga påmelding til mictho4@ostfoldfk.no innan 1. september 2020.

Publisert 25.02.2020